Gratis e-book, Lekker in je lijf dankzij buikdans
E-book buikdansDirect downloaden

Page content

Dans jezelf gezond op de radio vervolg

Dans jezelf gezond op de radio vervolg

Beluister het radio interview

Hier kun je het 57 minuten durende interview beluisteren dat ik naar aanleiding van mijn E Boek “Dans Jezelf Gezond” gaf bij het programma “Op Uw Gezondheid” van Radio Beverwijk.

Het E Boek kun je ook gratis downloaden (hier rechtsboven).


Ik verklap iets aan het einde

Ik verklap ik aan het einde van het interview ook waarom de interviewer zijn vrouw gaat sturen naar dans jezelf gezond …

Ik wens je heel veel luisterplezier !

 

Feed back

Ik zou het persoonlijk heel erg leuk vinden wanneer je mij feedback zou willen geven op het E Boek of op het interview. Deel het met elkaar en schrijf onderaan in het kader.

Kom zaterdag 22 november naar het Jubileumfeest!

Dat je bij dans jezelf gezond niet alleen maar aan je gezondheid werkt maar ook nog prachtig leert buikdansen dat kun je zien op 22 november. Kom meegenieten, kom op Zaterdagavond 22 november naar Haarlem voor de jubileum voorstelling met feest. Binnenkort komt er meer informatie over op deze website. Noteer alvast de datum en houd de website goed in de gaten.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Delen, help mee

Deel deze blog met je netwerk op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn en door de link door te sturen. Je kunt dit makkelijk doen door op de knoppen hieronder te klikken.

Comment Section

12 reacties op “Dans jezelf gezond op de radio vervolg


Door Jindra op 23 oktober 2014

Hallo Sabouschka, wat ik leuk vind aan je boek is dat het een combinatie is van: hele concrete uitleg en tips; het waarom van op deze manier bewegen en wat maakt dat we ‘gezond bewegen’ niet altijd gewend zijn. Je kunt er steeds een klein stukje in lezen.


Door Sabouschka op 24 oktober 2014

Dank je wel Jindra voor je concrete beschrijving over hoe je het boek kunt gebruiken.


Door Femy op 23 oktober 2014

Ik heb mijn moeder het boek vorige week opgestuurd en ze is enthousiast over wat ze heeft gelezen! Ze vertelde dat ze de afgelopen dagen elke dag bij het opstaan bewust de oefeningen heeft gedaan met het gewicht te verdelen over beide voeten en de knieën van het slot te halen en te aarden. Ze zei dat ze merkt dat ze de daardoor veel prettiger haar dag tegemoet wandelt! Zoals Jindra zegt kun je het boek steeds in kleine stukjes lezen, maar je kunt met behulp van het boek ook stapje voor stapje kleine nieuwe gewoontes in je dagelijks leven integreren (met groot effect!)


Door Sabouschka op 24 oktober 2014

Wat lief Femy dat je het boek aan je moeder hebt gestuurd. Daardoor kan zij ervaren dat de oefeningen en mijn tips geen overbodige luxe zijn maar werkelijk een bijdrage aan haar dagelijks leven bieden. Het buikdansen is dan het toetje wat ze zichzelf kan geven als ze weer eens komt dansen.


Door Mascha Hogeboom op 23 oktober 2014

Hey wat goed dat het interview op je site staat, kan iedereen het luisteren wanneer het hen uitkomt 🙂
En wat grappig om te horen dat Enta Omri je lievelingslied is, dat wist ik niet. Ik vind het ook erg mooi! Draai het vaak thuis en als “riedeltje” voorbij komt staat mijn 8 jarige zoon met zijn handen te zwaaien van boven naar beneden. 🙂 Zo leuk !!


Door Sabouschka op 24 oktober 2014

Te gek dat ook je zoontje de muziek leuk vindt!


Door Jamila op 24 oktober 2014

Hoi Sabouschka,
Wat heb je een mooi interview gegeven op de radio. Ik heb ademloos geluisterd, het was zo snel voorbij. Het was erg duidelijk en je kwam zeer ontspannen en professioneel over. Ik vond het ook leuk dat er wat humor tussendoor was om het luchtiger en minder ‘zweverig’ te maken, zoals je zei. Je had ook een goede muziekkeuze. Goed gedaan.
Groetjes en tot donderdag,
Jamila


Door Sabouschka op 27 oktober 2014

Het is inderdaad zo dat je de manier van hoe ik dansles geef als zweverig zou kunnen interpreteren. Dat ligt dan daaraan dat het moeilijk onder woorden te brengen is. In werkelijkheid staan we juist met beide voeten op de grond!


Door Sarah op 24 oktober 2014

Wat leuk dat je het interview hier deelt zodat we er allemaal naar kunnen luisteren. Fijn dat je zoveel tijd kreeg en zoveel vrijheid om alles goed te kunnen vertellen!


Door Truusje van Bemmel op 26 oktober 2014

Lieve Sabouschka, ik heb je interview gehoord, vond het prachtig en oh oh die mooie muziek van Oum Kalsoum, daar gaat mijn hart van kloppen, je hebt het goed uitgelegd, hoe jij les geeft is uniek, niet te vergelijken met de reguliere buikdanslessen van andere docenten,xxx en tot januari,( helaas kan ik niet op 22 november), daar ik in Tunis ben op die data.


Door Sabouschka op 27 oktober 2014

Leuk dat je naar me hebt geluisterd. Geniet van al je reizen en tot in januari!


Door Sabouschka op 27 oktober 2014

Ja dan heb je wat entertainment voor bij de afwas. Geweldig inderdaad dat ik zo veel tijd kreeg voor alle uitleg.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.