Gratis e-book, Lekker in je lijf dankzij buikdans
E-book buikdansDirect downloaden

Page content

Een nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht

Een nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht

Een nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht. Aanstaande zondag is het zo ver. Onze cursus van workshops op de zondag middag eens per maand in vaste groep gaat weer van start.

Nu is het alleen maar voor huidige leerlingen. Dat om de door Corona gemiste workshops  in te halen  Vanaf 20 september begint er weer een nieuwe cursus.

Een nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht

Wij beginnen weer en verhuizen naar een nieuwe studio. Het is Yazila’s studio Al Hambra op de Catharijnesteeg 6 in Utrecht. Vanaf Utrecht centraal loop je ernaartoe via de uitgang Hoog Catharijne. Je loopt langs de dom en de Mariaplaats door het middeleeuwse gedeelte van de stad. Kom je met de auto dan parkeer je  op zondag gratis buiten de Singel. Van buiten lijkt het gebouw wel middeleeuws.

Binnen waan je jezelf in een oosters paleis

Binnen waan je jezelf in een oosters paleis. Het is namelijk een studio voor oriëntaalse dans. Helemaal in oosterse sfeer. Door de hele inrichting heb je het ideale interieur om te buikdansen. Met oosterse lampen en kussens.

https://www.yazila.nl/buikdans/

Het corona protocol in de nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht

Wil je komen dansen laat me dat dan  per mail weten zodat ik weet hoeveel mensen er zijn. Er mogen maximaal 9 vrouwen meedoen. Dat zodat we de 1,5 meter afstanden kunnen waarborgen.

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les. Kom gefaseerd binnen met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

Je eigen eten en drinken voor de dag zelf meenemen

Kom bij voorkeur in trainingskleding. Neem een flesje water mee evenals je eigen eten en drinken voor de dag. Het is niet toegestaan om thee te zetten of om kopjes van de studio te gebruiken. Je eigen thermoskan met je eigen thee en eigen kopje mag wel.

Voel je je niet lekker,( hoesten, verkouden koorts etc) of heb je familie of partner e.d die ziek zijn, blijf dan thuis.

Handen ontsmetten

Bij binnenkomst handen ontsmetten bij het pompje in de hal van de studio. Je gaat de zaal in aan de kant van de spiegelwand en legt je spullen op de banken achter. Je verlaat de zaal via de muurkant en langs de bar.

Zorg dat je sokken of ballet/dansschoentjes aan hebt.Geen blote voeten.

Hoe vindt je het studio waar je nu danst?

Hoe vindt je de studio waar je nu danst of gaat dansen? Je mag ook antwoorden wanneer je niet in Utrecht en wel in Haarlem, Amsterdam of Zaandam danst. Deel het met elkaar. Schrijf onderaan in het kader. 

Eens per maand op zondag middag in vaste groep

Zin om ook mee te  doen met de jaartraining mindful  buikdansen eens per maand op zondag middag in vaste groep?  Kom dan meedoen in Utrecht. Mits er nog plek is.  Want door de beperkingen in aantallen is er sneller kans dat je op de wachtlijst komt.  Wanneer we vol zitten  bestaat ook de mogelijkheid om een 2e cursus te organiseren. Heb je interesse|? Of wil je alvast meer informatie? Klik dan hier.

Deel deze blog graag met je netwerk op Facebook enzovoorts.

Groetjes,
Sabouschka

Comment Section

16 reacties op “Een nieuwe studio voor de buikdansles in Utrecht


Door Sa'adia op 2 juli 2020

Wow, wat een mooie studio in Utrecht. In Haarlem hebben we ook niets te klagen. Een mooie grote zaal met een fijne dansvloer. Ik verheug me op daar weer samen dansen!


Door Sabouschka op 3 juli 2020

Dank je wel! Ja ik ben zo blij dat we die gevonden hebben. Klopt onze studio voor de buikdansles in Haarlem is ook super.


Door Sa'adia op 2 juli 2020

Heel goed dat je zo veel aandacht hebt voor hygiëne, Sabouschka. Het geeft mij een veilig gevoel dat jij let op afstand houden en je les daar op aanpast.


Door Sabouschka op 3 juli 2020

Fijn dat je dat een veilig gevoel geeft. Dat vind ik belangrijk dat we veilig zijn tijdens het buikdansen.


Door Caroline op 3 juli 2020

Wat een prachtige ruimte om in te dansen. Ik kan me voorstellen dat die inspirerend werkt.


Door Sabouschka op 3 juli 2020

Leuk dat je dat zegt Caroline!


Door Ine van Ameijde op 3 juli 2020

Zoooo, wat een mooi zaal. Lijkt me geweldig om in te dansen. Lekker ruim ook.


Door Sabouschka op 3 juli 2020

Dank je wel! Ja ik verheug mij er ook op. Veel plaats ook om de anderhalve meter goed in acht te nemen.


Door Milou op 3 juli 2020

Wat een mooie danszaal! Dansen kan overal maar zo’n gave danszaal is natuurlijk wel de kerst op de taart. Veel leesplezier daar! 🙂


Door Sabouschka op 4 juli 2020

Dank je wel Milou!


Door yazila op 4 juli 2020

Lieve Sabouschka,Beste leerlingen, Welkom in mijn studio! Wisten jullie dat dit al bijna 40 jaar een danswerkplaats is voor vele disciplines, waar duizenden dansers leren,creeren en onderzoeken.Lessen, internationale workshops en voorstellingen.Een fijne plek met een sterkte creatieve energie. Hiervoor Centro Flamenco en sinds 17 jaar mijn studio Alhambra.Ik wens jullie veel inspiratie en dansplezier. Warme groet,Yazila


Door Lieke op 5 juli 2020

Ik heb goede herinneringen aan de workshops die ik er jaren geleden volgde. Ga er nu met plezier weer heen. Groet Lieke


Door Sabouschka op 17 juli 2020

Wat leuk om te horen Lieke. Je hebt ook zo een mooie klassieke buikdans performance voor ons gegeven. Je nam de ruimte in, veranderde de choreografie ter plekke zodat deze op je lijf gesneden was en je straalde. De entourage van onze mooie nieuwe studio ondersteunde het geheel.


Door Sabouschka op 4 juli 2020

Dank je wel lieve Yazila. Zo leuk om te lezen dat het al zo vele jaren een creatieve werkplaats is voor dansers en dansmakers.


Door Annemieke op 5 juli 2020

Heel plezier deze zondag. Na de zomervakantie kom ik daar ook met plezier dansen. In de pauze kun je bij goed weer ook een fijne wandeling in de omgeving maken. Een oude vriendin heeft daar haar trouwfeest gegeven herinner ik me nu opeens.


Door Sabouschka op 17 juli 2020

Ik verheug mij erop om jou ook weer te zien Anemieke. Goed idee dat je daar in de pauze een fijne wandeling kan maken. Het is een mooie omgeving.
Wat leuk ook dat een oude vriendin een trouwfeest heeft gegeven in de studio. Het is ook daarvoor een prachtige locatie..

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.