arrow_drop_up arrow_drop_down

Soepel blijven in tijden van Corona

De hele tijd maar thuis zitten en thuiswerken?

Dan moet je extra goed erop letten dat je wel soepel blijft.

Soepel blijven in tijden van Corona

De hele tijd maar thuis zitten en thuiswerken? Dan moet je extra goed erop letten dat je wel soepel blijft. In mijn buikdanslessen geef ik daarvoor gerichte oefeningen. Nu we geen buikdansles mogen hebben heb ik iets anders voor je bedacht om soepel te blijven in tijden van Corona

Voordat we met authentic movement werken 

Voordat we met authentic movement werken gaan we oefeningen op de grond doen. We gaan dan terug in de ontwikkeling en maken bewegingen die je maakte toen je nog heel jong was. Dat is lekker ontspannen en veel rollen. Maar ook andere oefeningen die ten grondslag liggen aan elegante vloeiende beweging en een soepele rug komen aan bod. 

Niet alleen soepel blijven maar het ook worden

Deze bewegingen zal ik je in een instructiefilm geven. Wanneer je deze vooroefeningen thuis doet dan zal je niet alleen soepel blijven maar het ook worden. Rugklachten verdwijnen dan ook nog eens helemaal vanzelf. Zit je bij mij op buikdansles in Amsterdam, Haarlem of Utrecht? Dan ken je deze oefeningen uit de authentic movement les. Soepel blijven in tijden van Corona doe je zo.

Vooroefeningen

Deze vooroefeningen die je soepel maken kan je gebruiken voor het buikdansen. Je kunt ze ook gebruiken voordat je yoga beoefend. Ik heb deze instructie film gemaakt voor de yoga beoefenaar. Dat neemt niet weg dat je de films ook kunt gebruiken als warming-up voor het buikdansen thuis. De eerste 10 video’s zijn vooroefeningen die je kent uit de buikdansles. Met uitzondering van die voor mooi gevormde armen. Telkens met aanpassingen voor  bij blessures of voor als je al wat ouder bent.

Soepel blijven in tijden van Corona

Klik hier en ga de film downloaden. Die krijg je nu van mij cadeau! Je krijgt er om de dag een korte film toegestuurd. Dat gebeurt via de mail met een link. Met 10 filmpjes met vooroefeningen die je al kent. Daarom makkelijk om mee te doen. Ook dan wanneer je ze nog niet kent. Daarna  komen er nog 7 films over verschillende zonnegroeten. Waarvan de eerste met gebogen knieën en C-curves erin. Soepel blijven in tijden van Corona is dan voor jou geregeld. Ken je iemand anders die dat ook wil? Stuur hem/ haar dan de link!