arrow_drop_up arrow_drop_down
Sushma
Door

Sushma

op 26 February 2021

Ttommelsolo l

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 February 2021

Yes we gaan weer trommelsolo's dansen!

Thera
Door

Thera

op 26 February 2021

Wat leuk om jouw Ghawazi dans te zien. En door de glimmertjes op je jurk worden de bewegingen ook extra zichtbaar. Het lijkt me fijn om -live wanneer het mag - dit ritme te dansen. Met eerst diverse voorbereidende opwarmoefeningen van jou die ik altijd zo waardeer. Om de bewegingen beter te integreren. Goed om te beseffen dat buikdans ook een cardio-effect heeft. Ik denk dan ook allereerst aan de trommelsolo. Die nog levendiger wordt als we in een kring dansen en elkaar aanmoedigen. Daarnaast heb jij ook muziek waarop we door de ruimte bewegen en dan diverse bewegingen doen, zoals de arabesk. Of “gewoon” alleen bewegen door de ruimte. Heerlijk en ontspannend om een tijdje dit te doen. De muziek die jij daarbij gebruikt, is heel mooi. Soms ook Soefi muziek.

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 February 2021

Dank je wel voor je complimenten Thera. Dat kunnen we graag gaan doen zodra we weer naar de studio mogen en Sha'abi dansen. Lekker stampen en heupen en buik laten trillen. Het klopt het cardio - effect is er vooral bij de trommelsolo. Evenals bij het snelle bewegen door de ruimte. Dat merk je dan nauwelijks wanneer je in de flow komt. Dan is het tegelijkertijd ontspannend. Omdat het je zo een heerlijk gevoel geeft. Dat zeg je goed.

Claire
Door

Claire

op 26 February 2021

Wat leuk om de video's te kunnen bekijken. Mooi gedanst, Sabouschka en danseressen in de video. Ik merk ook dat mijn hartslag omhoog gaat tijdens een trommelsolo.

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 February 2021

Mooi dat je naar de dansfilmpjes hebt gekeken. Dank je wel voor je complimenten. Goed om te weten dat je merkt dat je hartslag omhoog gaat bij het dansen van een trommelsolo.

Milou
Door

Milou

op 2 March 2021

Leuk om de filmpjes te zien! Sporten tijdens de corona gaat mij momenteel goed af. Maar het met anderen dansen is toch een heel andere ervaring dan in je eentje thuis. Hopelijk kan het snel weer!

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 3 March 2021

Ja dat hoop ik ook!

Femy
Door

Femy

op 13 March 2021

Hoi Sabouschka, wat mij de afgelopen weken helpt 'tegen Corona', zijn jouw fijne lessen waarin ik geniet van zelf dansen, maar ook heel erg geniet van de dans van de anderen. Fijn om elkaar te zien dansen en contact te hebben, ook al is dat dan niet fysiek in de ruimte. Het geeft me ontspanning en plezier! Groetjes, Femy

Reactie plaatsen