arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshop Authentic movement in Haarlem

Workshop authentic movement in Haarlem. In mijn buikdanslessen in Haarlem en in Amsterdam werk ik regelmatig met authentic movement in buikdans. In mijn cursus in Utrecht doe ik dat ook. Mijn leerlingen zijn er gek op. Daarom bied ik ook deze zomer weer een workshop authentic movement in Haarlem met buikdans aan.


In de workshop authentic movement in Haarlem hervindt je de vrijheid van het bewegen. De vrijheid om wel of niet te bewegen. De vrijheid om wel of niet te buikdansen. Het geeft je de vrijheid om te voelen hoe jij wil bewegen. De workshop Authentic movement in Haarlem biedt je de gelegenheid om op zoek te gaan naar jouw verlangen en je dat te vervullen.

Vrij van oordeel

Authentic movement leert jou om vrij van oordeel te zijn. Als ‘witness’ ben je waarnemend aanwezig met je ‘mover’. Je bent zonder oordeel en met aandacht bij je partner. Dat is heerlijk voor diegene die beweegt met de ogen dicht.

Opbloeien net als bloemen

Opbloeien net als bloemen

Een aantekening in het dagboek van een van mijn leerlingen wat ik mocht publiceren. Dit was tijdens een van mijn dans retraites in het buitenland.

“ Als ik terugdenk, vond ik het één van de meest intense ervaringen in mijn leven vergelijkbaar met mijn reizen naar Jemen en Egypte of met een top liefdeservaring.

Ik heb eindelijk gedanst, intens gedanst na twee jaar aaneen rijgen van pasjes met een lichaam vol van blokkades en een psyche vol onzekerheden. Voor mij is alles op zijn plaats gevallen, niet alleen maar in de dans maar ook hoe ik in het leven sta.

Het samen zijn met een groep vrouwen elk met haar eigen worstelingen en vragen vond ik een heel bijzondere ervaring; er heerste ook totaal geen competitie sfeer wat je m.i. nogal snel hebt.

De opbouw van lichaamswerk en dans vond ik perfect. Je kreeg de kans de muziek helemaal te doorvoelen. Het was zo ontroerend vrouwen te zien opengaan als bloemen, geweldig gewoon.”

In mijn dans retraites geef ik dagelijks danswerk waarbij je word gestimuleerd om diep van binnenuit te bewegen. Jouw ik eigen beweging neem je dan mee in jouw buikdans. Je kunt nu een tipje van de sluier ervaren door mee te doen met de workshop authentic movement in Haarlem op 9 september.

 Je kunt nu een tipje van de sluier ervaren door mee te doen met de workshop authentic movement in Haarlem op 31 augustus.  

Op zaterdag 31 augustus is er een bijzondere workshop authentic movement in Haarlem. Vanuit de vrije beweging ga je buikdansen vanuit je buik. Deze workshop authentic movement in Haarlem is toegankelijk voor vrouwen en bij uitzondering ook voor mannen.

Wanneer

Zaterdag 31 augustus van 13.00 – 18.00 uur (met een half uur pauze)

Locatie

Rosenstock Huessy Huis, Hagestraat 10 te Haarlem

Voor wie

Voor die vrouwen (en mannen) die veel met hun hoofd werken en die meer contact met hun lichaam en gevoel willen hebben.

Korting tot 10 augustus!

Schrijf je nu in voor de workshop authentic movement en buikdans op zaterdag 31 augustus

Prijs workshop Authentic movement in Haarlem met buikdans

Workshop authentic movement in Haarlem : € 71,– per cursist (*)

Korting tot 10 augustus

(*) = Kortingsregeling is geldig voor snelle beslissers: bij aanmelding én

betaling voor 10-08-2018 kost de workshop te Haarlem slechts € 61,–

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 06-12510806 of klik op onderstaande knop voor het contactformulier: